3.CHARITATIVNÍ BĚH PLAMÍNKU NADĚJE

01.04.2017 12:52

JIŽ TŘETÍ ROK POBĚŽÍME A PODPOŘÍME TY, KTEŘÍ NAŠI POMOC POTŘEBUJÍ.

3. Charitativní běh se uskuteční 22. 4. 2017 v sobotu v Cyklokempu Loděnice a současně tak odstartuje sezónu kempu. Celý VÝTĚŽEK půjde pro sedmiletou Aničku Fišerovou, která ve svém věku nemluví, má silnou oční vadu a bez pomoci sama nechodí. Speciálně vyrobené chodítkou pouze pro Aničku stojí 47.000 Kč.

 

REGISTRACE : 

on-line - do pátku 21.4. do půlnoci nebo v den závodu max. do 9:30 na: https://stopcy.com/behsplaminkemnadeje/

na místě (jméno/kategorie): 8:30 - 10:00 

STARTOVNÉ - DOBROVOLNÉ. Kasička pro Aničku bude připravena u registrací.

START:

10:00 - 1km rodinný běh (rodiny a malé děti)

10:30 - 5km a 10km profi běh (muži a ženy)

TRASA a PROPOZICE:

Labská cyklostezka oběma směry.  Závod bude měřený světelnou časomírou (každý svůj čas uvidí v cíli).

MODERUJE: Adam Carda (Hitrádio)

ODMĚNY:

Všechny zúčastněné děti dostanou v cíli čokoládovou medaili. Vítězové běhů na 5 a 10 km si odnesou medaili vyrobenou v chráněné dílně ve Všebořicích. Chybět nebude Děti na hrad a zajímavé ceny od partnerů závodu (RunCzech, výrobky Jelen, pivo Mazel z Pivovar Hotelu Na Rychtě nebo vstupenky do Zoo Ústí nad Labem).

PARKOVÁNÍ:

Parkoviště u koupaliště Brná, podél hlavní silnice nad kempem nebo autobusem č.17 nebo 27. PROSÍM NEVJÍŽDĚT DO KEMPU AUTEM!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

O Aničce

Ač se Anička narodila 11.1.2010 jako zdravé dítě s průměrnou váhou i výškou, se bohužel ve třech měsících změnila - nejedla, měla zdravotní problémy a až v 1 roce zjistili lékaři silné postižení. Anička ve svých 7 letech nechodí, nemluví, dostává růstový hormon, má hlubokou mentální retardaci, těžkou oční vadu, má kašovitou stravu a nutriční drinky. Andulka má ráda zvukového hračky a chodí pouze za obě ruce, proto by ji velmi pomohlo speciální chodítko, se kterým by chůzi zvládala sama.

 

Zpět